Escuchar

Sub-Banner

 

hackathon

Hackathon IoT

Els passats 18, 19, 20, 21 d'Abril, l'associació Island Hack amb el suport de la Càtedra Santander-UIB va dur a terme una marató d'IoT, en el marc del congrés Smart Island World Congres, amb l'objectiu de donar solució a una problemàtica real del municipi de Calvià. 

 

Jornades Paisatgisme

First Lego League

La EPS va acollir la First Lego League, a la que la CSUIT s'hi va sumar aportant una agenda paral·lela que va complementar aquest torneig amb una sèrie d'activitats relacionades.

 

Jornades Paisatgisme

Apropant la UIB a Europa

L'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda (campus UIB) va acollir dia 20 de desembre, una trobada per acostar a la comunitat universitària les persones clau de la Comissió Europea pel que fa a la internacionalització.

 

jornades_inno

III Jornades d'Innovació i Transferència

Jornades organitzades des del Vicerrectorat d'Innovació i Transferència a les quals es va comptar amb la presència de Daniel Whal, entre altres ponents, els quals ens parlaren sobre tot allò relacionat amb el concepte SMART.   

 

Jornades Paisatgisme

II Jornades Estratègia de Paisatge: Parc Agrari Palma

Diferents grups de recerca, alumnes i professors del Màster Europeu d'Urbanisme es trobaren a la UIB per tal de compartir coneixements i experiències per tal de donar un impuls innovador a la creació del Parc Agrari de Palma. 

 


Logo Secured

SECURED

Dia 26 de setembre es va presentar el projecte SECURED al laboratori d'innovació de la platja de Palma. Aquest projecte preten dotar d'una seguridad a les xarxa on la implementació no sigui a nivell de dispositiu sino a la pròpia xarxa. 

 


CE

Jornades Open Science

Els passats 24 i 25 de maig la UIB va acollir les jornades Open Science: A framework for accessibility, transparency and integrity of scientifics research, amb l'objectiu d'incentivar l'accessibilitat de la ciència a la ciutadania. 

 


Rll2030

Ramon Llull 2030

Les primeres Jornades Ramon Llull 2030 tingueren lloc els dies 13, 14 i 15 d’abril de 2016 a la seu de la Cambra de Comerç de Mallorca. Ramon Llull 2030 neix a partir de l’observació de l’evolució del model econòmic balear, les tendències socioeconòmiques globals i de l’anàlisi del nostre potencial local. 


 

Imatge de l'Acció
Lean & Agile

Divendres 19 de Febrer es celebrà a l’Auditorium del Centre Empresarial del Parc Bit, la primera Jornada sobre Lean & Agile Project Management, de les Illes Balears. Els més de cent assistents pogueren conèixer de la mà d’experts els principis bàsics de les metodologies Lean & Agile.

  

Imatge de l'Acció
Jornada la UIB amb Europa

La  Doctora Ruxandra Draghia-Akli, Directora de la Direcció General de Recerca i innovació en Salut de la Comissió Europea, va venir a fer una conferencia sobre Salut, Relacions empresa-recerca, Instrument PYME, Aplicació TIC a l'envelliment

 

Imatge de l'Acció
Introducció al Fog Computing

Damià Roca, antic estudiant de la UIB, ens contarà la seva experiència del que va trobar després de sortir de la Universitat: Formació continuada, internacionalització, equips multidisiplinaris i el doctorat com a alternativa a l'empresa privada.

  

Imatge de l'Acció
I Fòrum d'Innovació
El primer Fòrum d'Innovació organitzat per la Cambra de comerç conjuntamnet amb el CSIC. No podiem perdre l'oportunitat d'assistir i aprendre dels experts que venien.

 

 

 

Img_prova
Reunió sobre Internet del Futur
Com a part interesada en el tema de la innovació, no podiem faltar a una reunió sobre Internet del Futur i tendències a nivell Europeu.

 

 

 

  

Logo Illes Balears
Trobada SmartIslands

La Càtedra Santander va participar com a representant de la Universitat de les Illes Balears a la reunió en motiu de la convocatoria per 30M€ de Illes Intel·ligent de red.es.